Dags att sova

I dessa tider med inflation, krig och lågkonjuktur ska man passa på att vila upp sig. Vila är viktigt för att vi ska må bra och för att du och din familj ska trivas. 

Jag personligen älska hösten och vintern, då kan man titta på film, ligga och dra i sängen utan att känna någon ångest om att man måste vara ute. Konstigt nog är det en känsla som hänger kvar sedan man var barn då Mamma skickade ut en när det var fint väder. 

Förutom att bunkra upp med massor av kuddar i soffan så investerar jag varje år i nya påslakan och piffar upp sovrummet lite. På så vis får jag alltid till en härlig mysfaktor i sovrummet. Detta året passade jag även på att bytta ut min huvudkudde mot en fantastisk hotellkudde. Älskar min nya kudde och jag sover supergott. :) 

Nedan listar jag mina senaste inköp 

Påslakan

Mitt nya påslakan är ett satin grön bäddset som är i 100% bomull satin och suuuuper mysigt.

 


Dra på lakan

Har du inte upplevt enkelheten med ett dra på lakan kan jag varmt rekommendera att du köper ett. Det gör bäddningen enklare och snabbare. Love it. 
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Allt du behöver veta om ehandel

Hur lång är en fotbollsmatch?